A császárváros egy egészen más, különleges perspektívából

Egy rendhagyó séta Bécsben, melynek során 4 emelet mélyre leereszkedünk és 7 emelet magasra felmegyünk, hogy a várost lentről és fentről is szemügyre vegyük.

Azt hiszed, hogy ismered Bécset? Hogy a templomokat, a nevezetes épületeket már minden oldalról láttad, és csukott szemmel is fújod a nevüket? Meglehet, de ha a fentről nézel le a városra, megtréfálhat az emlékezeted. Ha érdekel Bécs, nem vízszintesen, hanem függőlegesen, és szeretnél eligazodni a tetők rengetegében, netán 4 emelt mélyre lemenni és egy római kori pincét megnézni, akkor gyere velünk, és nézd meg, hogyan fest Bécs vertikálisan. A séta kevésbé ismert helyekre vezet, ahová turista nem jut el.

IMG_4709

Mágnesként vonzza az embert a panoráma, hogy a várost madártávlatból nézze és rácsodálkozzon az épületek tetejére. Hogy lássa a lentről láthatatlant. A város arcát, melyet csak a madár láthat. Az épületek elrendezését, a város szerkezetét. És hogy érezze, minek mi a mérete és ebben hol az ember helye. Ebben az élményben lehet most neked is részed, ha jelentkezel a bécsi fekete sétájára.

IMG_9545

Egy izgalmas túra a bécsi fekete szervezésében, melynek során sokat tapasztalt idegenvezetőnk, Katalin mutatja meg, milyen a császárváros panorámája.

Figyelem! A közel kétórás séta során tömegközlekedési eszközre is szállunk! Egy jegyet hozzatok magatokkal!

Időpont: 2017. május 6. szombat, 14.00 óra

Találkozóhely: 1. kerület, Rotenturmstrasse / Ertlgasse sarka, a pálmafák árnyékában (a Stephansdomot és a Schwedenplatz között)

Részvételi díj: 10 euró/fő, mely a helyszínen, Katalinnál fizetendő, számla ellenében

A séta időtartama: 1,5-2 óra

Jelentkezés: 2017. május 3. 12 óráig (a séta 5 főtől indul, ha elmarad, levélben küldünk értesítést)

Regisztráció az alábbi e-mail címen: becsisetak@gmail.com

Fotó: saját

Ha tetszett a poszt, csatlakozzon a Bécsi fekete Facebook közösségéhez: itt