Ingyen látogatható programok Bécsben – 2022. június 4. hetében

5 kép, több helyszín, még több program hétvégére. Koncertek, vásárok és további sok érdekesség, izgalmas esemény vár rátok! Nem csak Bécsben élőknek! Jó válogatást!

Duna-sziget Fesztivál

Időpont: június 24-26. között, 10.00 órától

Helyszín: Donau Insel/Duna-sziget

Három napos buli a Duna-szigeten, Európa legnagyobb ingyenes szabadtéri fesztiválja várja a bécsieket és a világ minden tájáról érkező látogatókat, idén 39. alkalommal. Hétvégén a sziget a zene és a kultúra helyszíne lesz minden generáció számára, ingyenes belépéssel, mint mindig. A látogatókat koncertek, sportolási lehetőségek, kulináris élvezetek és gyermekprogramok várják.

Nyílt nap a közösségi kertekben

Időpont: június 24. 12.00-20.00

Helyszín: 14 közösségi kert Bécs-szerte

Egyre többen és többen élvezik a városi kertészkedést, amelyre számos közösségi kert nyújt lehetőséget. Bécshez ez már lassan annyira hozzátartozik, mint a virslis standok. Idén 8. alkalommal nyílnak meg a kertkapuk, hogy a kertészkedés rejtelmeibe betekintést kapjunk. Bővebben ITT.

Különleges bolhapiac plusz size méretű hölgyeknek 

Időpont: június 25. 11.00-17.00 között

Helyszín: 7. kerület, Schottenfeldgasse 29/2. (Hilfswerk Nachbarschaftszentrum Neubau)

Ausztria egyetlen plus size bolhapiaca használt és új árukat kínál minden nagyméretű divatrajongónak. 46-os mérettől kezdődően új és használt ruhák mellett árulnak cipőket és kiegészítőket is. A Curvect Market célja egy plus size közösség kiépítése és a ruhacsere elősegítése.

Koncert a Peterskirchében

Időpont: június 24. 15.00 óra

Helyszín: 1. kerület, Petersplatz

Bécs egyik legszebb barokk templomában minden koncert különleges élmény. Bővebben ITT.

Mozi a szabad ég alatt

Időpont: program szerint

Helyszín: program szerint

A VOLXkino a maga nemében az egyetlen utazó mozi, amely már régóta, lassan 33 éve a bécsi nyári kulturális programok szerves részévé vált. A filmeket különleges helyeken, udvarokon, piacokon, köztereken, a szürkület beálltával kezdik el vetíteni május végétől szeptember végéig. Bővebben ITT.

Fotó: saját/weboldalak/facebook

Ha tetszett a poszt, csatlakozz a Bécsi fekete Facebook közösségéhez: ITT