Kedves Felhasználó!

A becsifekete.hu internetes oldalra történő belépéssel a következőket fogadtad el, abban az esetben is, ha nem regisztrált felhasználóként látogatod az oldalt:

A becsifekete.hu weboldal összes lapján található tartalom a BÉCSI FEKETE  Kft. szellemi tulajdona. A weboldal tartalma a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvényben foglaltak szerint védelem alatt áll.

Ennek következtében:

Az oldal bármely részének (szöveg, fotó, hanganyag, grafika, videó, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program, címlista) feldolgozása, terjesztése, adatbázisban történő tárolása, letölthetővé tétele, harmadik személynek történő értékesítése a Tulajdonos előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos.

Tilos továbbá a Tulajdonos előzetes írásbeli engedélye nélkül a lap tartalmát tükrözni, még változatlan formában is.

A becsifekete.hu tartalmának részben vagy egészben történő jogosulatlan felhasználása büntető- és polgári jogi következményeket von maga után.

A becsifekete.hu weboldalról híranyagokat átvenni, csak a hírforrásra történő egyértelmű, linkkel ellátott visszahivatkozással lehetséges.

Szolgáltatásaink számos, felhasználók által feltöltött hivatkozást, linket, képet, tartalmaznak, amelyek más web-oldalakra mutatnak, vagy más weboldalakon találhatók. Ezen képek és web-oldalak tartalmáért és szolgáltatóik adat-, valamint információvédelmi gyakorlatáért a Tulajdonos nem vállal felelősséget.

A becsifekete.hu logó, valamint domain név szerzői jogvédelem alatt áll. Felhasználása (a hivatkozás kivételével), csak a Tulajdonos előzetes, írásos engedélyével lehetséges!