A kérdés költői, nem igényel feleletet, elég, ha elolvassuk az alábbi cikket. Egy kártya, több mint 300 úti cél, egész éven át tartó élmény, mindez 61 euróért.

Valójában annyi kedvezmény nyújt, hogy számolni sem érdemes, csak utazni, látni és egész évben használni. Egészen pontosan 315 látnivaló, amit felkereshetünk, és több ezer euró, amit a kártya birtokában megspórolhatunk. Élmények minden mennyiségben, és nem csak Alsó-Ausztriában, de Bécsben is. Ingyenes, egyszeri belépés számtalan helyre, kedvezmények még többre. Egy évig érvényes, és 61 euróért a tiéd lehet.

IMG_1036

Alsó-Ausztria Bécstől egyáltalán nincs messze, a városhatárt elhagyva, már át is léptünk a hol lankás, hol dimbes-dombos, hegyekkel szabdalt, romantikus vidékre. A nevezetességek nemcsak autóval, de vonattal, busszal is kényelmesen megközelíthetőek.

IMG_1539

Várak, kastélyok a terítéken, vizes élmények, kulturális látnivalók, apátságok, hegyi vasutak, natúrparkok, számtalan múzeum, hajókázás a Dunán, sport- és szabadidős-tevékenységek, nemcsak Alsó-Ausztriában, de Bécsben, Burgenlandban, Felős-Ausztriában. Egy kártya, ezernyi, felejthetetlen élmény, all-inclusive szolgáltatásokkal!

IMG_5082

A Niederösterreich-CARD 2018. április 1-től 2019. március 31-ig érvényes. Felnőtteknek első alkalommal 61 euróba kerül.

A 6 és 16 év közöttiek ifjúsági kártyát vehetnek, melynek az ára 31euró. (Aki betöltötte a 16. életévét április 1. előtt, azoknak már felnőtt jegyet kell vásárolni.)

A kártyatulajdonos felnőttel maximum három, hat év alatti gyermeknek ingyenes a belépés.

Ja, és még egy plusz, aki a kártyát október végéig meghosszabbítja, jó, ha tudja, 61 euró helyett 56 euró az ára. (Az ifjúsági pedig 31 euró helyett 28 euróba kerül.)

Figyelem, érdemes végiglapozni a részleteket: itt.

Hol szerezhető be?

A kártya online is megrendelhető:

http://shop.noe-card.at/noeca_shop.asp

Kapható még többi között a Raiffeisen Bank kirendeltségeiben, trafikokban, Bécsben és Alsó-Ausztriában egyaránt, valamint a célállomásokon.

Fotó: saját

Ha tetszett a poszt, csatlakozzon a Bécsi fekete Facebook közösségéhez: itt