Együtt lenni a megszokott környezeten kívül, magunk mögött hagyni a napi rutint, közösen csinálni valamit, ami ellazít, megmozgatja a testet, jót tesz a szellemnek, előtérbe helyezi az élvezeteket és egy egészen más miliőbe helyez, összekovácsolja az embereket. Ma már senki nem vitatja, miért fontos a csapatépítő tréning, hogy milyen előny ez egy cégnek és a cégért munkálkodó közösségnek. Nemcsak kikapcsol, ellazít, de élményekkel is felvértez. A választék a piacon bőséges. Mi különleges programokkal lepnénk a cégeket meg, mesés környezetbe téve az indoor, outdoor és élményprogramokat. Céges kirándulásokat, izgalmas városi sétákat, kincskeresést szervezünk, kimegyünk a természetbe, hogy a felgyülemlett feszültséget együttesen vezessük le, gyalogos és kerékpár túrákat ajánlunk, és a kulináris élvezetekre is időt szánunk.  És mindezt Bécsben!

Hogy miért pont Bécs?

Bécsről mindenki azt hiszi, hogy ismeri. Ide hazajárnak a magyarok, közös, évszázados múltunk gyökereit keresve. Több száz poszt, több millió olvasó igazolja, van még mit felfedezni a császárvárosban. Rejtett kincsek, eldugott utcák, kerületek, érdekes, különleges éttermek, több százéves múltra visszatekintő kultikus kávéházak, helyek, melyek a fő áramlatból kiesnek és a turisták által kevésbé ismertek. Csupa olyasmit, amit az idelátogató könyvből nem tudhat meg. Olyasmi, ami egységbe forraszt, felfedező kedvet ébreszt, szórakoztat.

Hogy miért pont Bécs?

Mert közel van, mert egy más világot mutat, mert egy helyen van a nagyváros és a természet, mert rengeteg felfedezésre váró helye van, mert itt egybeforr a múlt és a jelen. Mert van szőlőhegye, és annak finom leve, helyi gazdák által üzemeltett borozók, úgynevezett Heurigerek, mert körbeveszi a Bécsi erdő, számtalan túravonallal, mert van Nemzeti Parkja magában a városban, hajózható folyója, extrém sportja, és mindezek egyvelege izgalmas program egy összekovácsoló csapatépítésre.

Hogy miért pont a bécsi fekete?

Mert helyismerettel fűszerezett , érdekes, izgalmas, egyedülálló élvezeteke kínál, élményeket földön, föld alatt és vízenk. Tobzódunk a témákban, Bécs múltja egészen a római korig nyúlik vissza, gasztronómiája egyedülálló a világban, a magyarok által hagyott lenyomatokba lépten-nyomon belebotlunk a fővárosban, kulturális élete irigylésre méltó, még Európában is kiemelkedő. Minden évben több millió turistát vonz. Akkor egy csapat miért maradjon otthon?

Célunk, hogy jól lakjon a szellem, kielégüljön a has, megteljen a pocak, és a test se maradjon rest. Ha valamelyik kimarad, nem áll össze a csapat.