Hogy mit jelent Bécs a magyaroknak? Régen bevásárlóturizmust, degeszre tömött autót, Gorenjével megpakolt csomagtartót. Volt idő, amikor csak átutazott a magyar Bécsen, aztán a nosztalgia diadalmaskodott, anyáink, nagyanyáink sóhajtozása dívott, mely ki tudja, honnan ered, hogy de jó lenne Bécsben kávézni egyet.

Ma pedig mindent akarunk, a lehető legtöbbet besűríteni egy, vagy több napba, amennyi épp adatott.

Budapesttől két és félóra csupán, mégis egy más világ. Ide évszázadok óta hazajár a magyarság. Itt vannak elhantolva királyaink, itt születtek, éltek, tanultak nagyjaink, történelmünk jelentős fejezete ezer szállal kötődik ide.

És most te is itt vagy Bécsben, és nem tudod, merre indulj, mit nézz meg, hogy elégedetten hazatérhess? Szeretnél látni, vásárolni, egy jót enni, egy múzeumot, egy klassz kiállítást megnézni, de akkora a választék és olyan nagy a város, hogy csak tanácstalanul ácsorogsz? Nem volt időd a netet bogarászni és otthon egy programot összeállítani?

Ne habozz, keress meg minket, hogy értelmesen kitöltsük a szabadidődet. Csak azt írd meg,

  • mennyi időt szánsz Bécsre

  • mi az érdeklődésed

  • egyedül, családdal, vagy baráti társasággal érkeztél-e

A többiről gondoskodunk, leírjuk, merre indulj, mit nézz meg, mivel és hogy közlekedj, mennyi időt szánj a programokra, és egyáltalán, hogy hová menj.

Ha felkeltettük az érdeklődésed, add le a rendelésed, és mi kiválasztjuk az érdeklődési körödnek megfelelő programot, aktuális eseményeket, adunk hozzá instrukciót, tanácsot, hogy kényelmesen felfedezhesd a várost. Személyre szabottan megszervezzük a napod!

Várjuk a jelentkezésed!