Ötcsillagos, luxusszállodák Bécsben

Bécsben sok ötcsillagos, luxus szállodát találunk. Vannak köztük régi, történelmi múlttal rendelkező, monarchiás időket idézők, és újabbak, a mai kor ízlését tükröző, modern, urbánusak. Íme, a legismertebbek és legfelkapottabbak.

 

img_4101

A Hotel Imperialt már kétszer is a világ legjobb szállodái közé sorolták, ám mégsem ez avatja patinássá, történelme, kulturális élete a városéval fonódik egybe. A patinás szálló, melynek fényét emeli, hogy számtalan híresség és történelmi személy megfordult a falai közt, a Ringen helyezkedik el. Minden luxussal felszerelt, fodrászszalon, masszázs, 24 órás szobaszerviz áll a vendégek rendelkezésére, de még inast is „adnak”, kérésre. Hangulatos lounge bár, étterem és közkedvelt kávézó szolgálja ki az igényeket.

Cím: 1. kerület, Kärntner Ring 16.

Közeli látnivalók: A Ringen található hotelből egyszerűen elérhetők Bécs nevezetes látnivalói, a Karlskirche, az opera, a Stephansdom, a Hofburg és a Graben pedig 20 perces sétára találhatóak.

Az alábbi linken foglalhat ide és más szállodákba is.

Szállodák keresése!

 

restaurant-rote-bar_4642

Az elegáns Hotel Sacher Wien Bécs központjában helyezkedik el, melyről nemrégiben többrészes filmet is forgattak, minden igényt kielégítő szolgáltatást kínál. Többi között van benne szauna, edzőterem, kérhető gyermekfelügyelet, fényűző lakosztályok, szobák, van saját étterme és nagyon ismert a kávézója, a Sacher-tortával egyetemben. Központi fekvése és történelmi múltja miatt igen kedvelt a császárvárosba látogatók körében.

Cím: 1. kerület, Philharmonikerstrasse 4.

Közeli látnivalók: A város szívében található hotelből kényelmesen elérhetők Bécs nevezetességei. Pár perces sétára található a Stephansdom, a Graben és az opera.  A szálloda a környéken fellelhető remek üzletek és butikok miatt is méltán népszerű az idelátogatók körében.

Az alábbi linken foglalhat ide és más szállodákba is.

https://hu.hotelscombined.com/Hotel/Hotel_Sacher_Wien.htm?a_aid=165204

 

10465240_10152570177484571_2154793408335003274_o

A Vienna Mariott Hotel, ez a modern 5 csillagos szálloda szinte a Stadtparkkal, a bécsi Városligettel szemben helyezkedik el. Átsétálunk a Ringen, és máris szembe találjuk magunkat Johann Strauss aranyló szobrával, mely egyike a világ legtöbbet fotózott emlékműveinek. Azoknak ajánlom, akik modernebb enteriőrre vágynak, kényelmes szobák, uszoda várja az itt éjszakázókat.

Cím: 1. kerület, Parkring 12a.

Közeli látnivalók: A belváros gyalogosan kényelmesen megközelíthető, sétára a szemközti Városliget alkalmas. Központi elhelyezkedésének hála, könnyen megközelíthetők a bevásárlónegyedek és a szórakozóhelyek is.

Az alábbi linken foglalhat ide és más szállodákba is.

https://hu.hotelscombined.com/Hotel/Vienna_Marriott_Hotel.htm?a_aid=165204

Fotó:saját

Ha tetszett a poszt, csatlakozzon a Bécsi fekete Facebook közösségéhez: itt

Ha kedvet kaptál egy bécsi hétvégéhez, szállodát ide kattintva magyarul foglalhatsz:

Save on your hotel - www.hotelscombined.com