Négycsillagos szállodák Bécsben

Bécsben sok a négycsillagos szálloda is. Abban megegyeznek luxus kategóriás társaikkal, hogy vannak köztük történelmi múlttal rendelkezőek, és újabban épültek. Régi, hagyományosak, monarchiás időket idézők és urbánusak, a mai kor ízlését tükröző, trendi dizájnhotelek. Íme, közülük mutatóba néhány.

379_8_25hours_hotel_wien_beim_museumsquartier-dachboden

A 25hours Hotel a Múzeumi Negyedben egyike a legkedveltebbek, még a bécsiek körében is. Tetőteraszáról pazar panoráma nyílik a városra, és valamennyi nevezetesség pár perces sétára. Az egykori ízléstelen diákszálló unalmas szürkesége megelevenedett, és ma az egyik legkúlabb designhotel lett.

Cím: 7. kerület, Lerchenfelder Strasse 1-3.

Azok számára, akiket főként Bécs nevezetességei érdekelnek, ez a hotel ideális, hisz a múzeumok, a Mária Terézia tér, de még a parlament is gyalogtávra található, a Hofburg sincs messzebb, mint 20 perc sétára.

Az alábbi linken foglalhat ide és más szállodákba is.

https://hu.hotelscombined.com/Hotel/25hours_Hotel_Beim_Museumsquartier.htm?a_aid=165204

 

rslh-vienna01800x600

A négycsillagos Leonardo Hotel Vienna nem messze a Westbahnhoftól található. A szálloda stílusos és elegáns, tágas szobák, modern dizájn várja a turistát. Rengeteg különféle üzlet, szórakozóhely és étkezde található a közelben, ám ahhoz, hogy a belvárosba jussunk, metróra kell szállnunk, a Stgephansdomig viszont nem kell átszállnunk. Akik viszont elsősorban a Mariahilferen korzóznának, azoknak ideális a lokációja.

Cím: 6. kerület, Matrosengasse 6-8.

Az alábbi linket foglalhat ide és más szállodákba is.

 

https://hu.hotelscombined.com/Hotel/Leonardo_Hotel_Vienna.htm?a_aid=165204

 

exterior11_lut3473_grad

Az Austria Trend Parkhotel Schönbrunn szálló Budapestről kényelmesen megközelíthető. Bécs 13. kerületében, Hietzing nevű városrészben, a schönbrunni kastély közvetlen közelében található. Családosoknak, főleg azoknak, akik az állatkertbe is készülnek, kifejezetten kényelmes. A patinás szállót felújították és trendi hotellé alakították. A belvárosba átszállás nélkül, metróval jutunk be.

Cím: 13. kerület, Hietzinger Hauptstrasse 10-20.

Ha kedvet kaptál egy bécsi hétvégéhez, szállodát ide kattintva magyarul foglalhatsz:

Save on your hotel - www.hotelscombined.com