Ingyen látogatható programok Bécsben – 2022. július utolsó hetében

10 kép, több helyszín, még több program hétvégére. Koncertek, vásárok és további sok érdekesség, izgalmas esemény vár rátok! Nem csak Bécsben élőknek! Jó válogatást!

Posted in Blog | Ingyen látogatható programok Bécsben – 2022. július utolsó hetében bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Ingyen látogatható programok Bécsben – 2022. július 2. hetében

11 kép, több helyszín, még több program hétvégére. Koncertek, vásárok és további sok érdekesség, izgalmas esemény vár rátok! Nem csak Bécsben élőknek! Jó válogatást!

Posted in Blog | Ingyen látogatható programok Bécsben – 2022. július 2. hetében bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Ingyen látogatható programok Bécsben – 2022. július 1. hetében

6 kép, több helyszín, még több program hétvégére. Koncertek, vásárok és további sok érdekesség, izgalmas esemény vár rátok! Nem csak Bécsben élőknek! Jó válogatást!

Posted in Blog | Ingyen látogatható programok Bécsben – 2022. július 1. hetében bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Ingyen látogatható programok Bécsben – 2022. június 4. hetében

6 kép, több helyszín, még több program hétvégére. Koncertek, vásárok és további sok érdekesség, izgalmas esemény vár rátok! Nem csak Bécsben élőknek! Jó válogatást!

Posted in Blog | Ingyen látogatható programok Bécsben – 2022. június 4. hetében bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Tippek

Városnéző túra villamoson

Bécs ülve, vagy ha úgy tetszik ülőnézetből fényképezve. Városnéző program villamossal. A Ringen kanyarog és a legszebb helyeit mutatja a széles bulvárnak, de nem mindegy, melyikre száll fel az ember.

Posted in Tippek | Városnéző túra villamoson bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Programok Bécsben – tervezd a novembert

Bécs mindig is híres volt arról, hogy ezernyi kikapcsolódást, programot kínál az itt lakóknak és az ide látogatóknak. Köztük számtalan nívós, ingyen látogatható rendezvény is akad. November különösen gazdag grátisz eseményekben. Most ezekből csemegézünk! 

Posted in Tippek | Programok Bécsben – tervezd a novembert bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Fitnesz a szabadban

Nemcsak a gyerekek szeretnek szabadban mozogni, játszótéren tornagyakorlatokat végezni, már a felnőtteknek sem kell irigykedve nézni a kicsiket, az úgynevezett aktív parkokban ők is kedvükre és játszva edzhetik testüket.  Most, hogy itt a nyár, mindenki a szabadba jár, keresi a zöldet és a sportolási lehetőséget. Bécsben különösebben keresgélni sem kell, lépten-nyomon fitneszgépekbe botlunk, egyre több […]

Posted in Tippek | Fitnesz a szabadban bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Botanikus kert Bécsben

Ezernyi növény, szinte a város közepén. Rengeteg örökzöld, köztük számos egzotikus faj. Hosszúra nyúlt az ősz, mégsem csörög az avar a talpunk alatt.

Posted in Tippek | Botanikus kert Bécsben bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Séták

Borozók, szőlőhegy, de ne kedden menjünk Grinzingbe

Barokk borházak, vidéki, falusi hangulat, szőlőtőkék szegélyezte kertek, és nem hagytuk el Bécset. Döblingben, a 19. kerületben található a helyiek és a turisták kedvenc vidéke. Grinzing a neve.

Posted in Blog, Látnivalók, Séták | Borozók, szőlőhegy, de ne kedden menjünk Grinzingbe bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A bécsi zsidóság nyomában

A 19. században 180 ezer magát zsidónak valló lakos élt a császárvárosban. A legelitebb réteghez tartoztak Európában. Ma csupán 7000-en lakják a fővárost.

Posted in Séták | A bécsi zsidóság nyomában bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Temetői séta a Zentralfriedhofban

A Bécsi Központi Temető Európa második legnagyobb sírkertje, területre nagyobb, mint Bécs történelmi belvárosa. Szinte képtelenség bejárni, mégis teszünk egy kísérletet arra, hogy legalább egy részét meglátogassuk.

Posted in Séták | Temetői séta a Zentralfriedhofban bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Gasztrotúra a császárvárosban – a bécsi konyha nyomában

Hogy mitől különleges és messze földön híres a bécsi konyha? Attól, hogy sok-sok nemzet ételét elorrozta, kicsit átpofozta, vagy eredetiben meghagyva, de mindenképpen a magáénak mondja.

Posted in Séták | Gasztrotúra a császárvárosban – a bécsi konyha nyomában bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Kupon

Nyereményjáték

Nyereményjáték – Kittenberg

JÁTSSZ VELÜNK! NYERJ 2 FELNŐTT ÉS 2 GYEREK RÉSZÉRE SZÓLÓ BELÉPŐJEGYET 42 EURÓ ÉRTÉKBEN !

Posted in Blog, Nyereményjáték | Nyereményjáték – Kittenberg bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

NYEREMÉNYJÁTÉK – ALBERTINA

Játssz velünk! NYERJ 2 DB BELÉPŐJEGYET AZ ALBERTINÁBA

Posted in Nyereményjáték | NYEREMÉNYJÁTÉK – ALBERTINA bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Kvíz – Beethoven

A nagy zeneköltő ezer szállal kapcsolódik Bécshez, a császárvárost második, választott hazájának tekintette. Lépten belebotlunk az emlékébe, mely most állandó otthont kapott. Lássuk, mi magunk mennyire mozgunk otthonosan, ha Beethoven, a zene Mozartja kerül szóba.

Posted in Nyereményjáték | Kvíz – Beethoven bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

NYEREMÉNYJÁTÉK

NYERJ 2 DARAB BELÉPŐJEGYET A HADTÖRTÉNETI MÚZEUMBA 

Posted in Nyereményjáték | NYEREMÉNYJÁTÉK bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva