Európa legjobb kávézója Bécsben

Na, jó, ne túlozzunk, az internetes portál csupán 28 országot vett górcső alá. Azért persze ez sem kevés. A Big Seven Travel utazási portál összeállította az Európai Unió 50 legjobb harmadik utas kávézóinak listáját. Talán nem is olyan meglepő, de a dobogó két legfelső fokára bécsi kávézó került.

Ingyen látogatható programok Bécsben – március 3. hetében

Nyolc kép, több helyszín, még több program hétvégére. Koncert, zene, bolhapiac, és még sok érdekesség, izgalmas esemény vár rád. Nem csak Bécsben élőknek! Jó válogatást!

Kőrengeteg a Stephansdomban – Bécs

Sky of stones, ez az installáció címe, magyarra fordítva: a kövek ege, mely nagyböjt idején látható a bécsi Stephansdomban.

Balettozó lipicaiak Bécsben

Korhű öltözék, harsona, gyönyörű, lipicai lovak, már csak a királyi fők sora hiányzik, hogy teljes legyen az élmény, melyet a monarchia idején nyújtott a lovasiskola. Amúgy azóta, 450 éve, változatlan a ceremónia.

Ingyen látogatható programok Bécsben – március 2. hetében

Tíz kép, több helyszín, még több program hétvégére. Koncert, zene, bolhapiac, és még sok érdekesség, izgalmas esemény vár rád. Nem csak Bécsben élőknek! Jó válogatást!

Insta-sztárok Bécsben – a 7 legtöbbet fotózott bécsi épület

Íme, az insta-lista, a 7 legkedveltebb fotótéma Bécsben.

Jó tudni, hogy mi folyik a csapból a bécsi otthonokban

Tudta, hogy Bécsben valamennyi háztartásban a csapból forrásvíz folyik? És hogy literéért még egy centet sem fizetnek? Az ivóvíz a legnagyobb kincsünk, még világnapon is ünnepeljük.

Ingyen látogatható programok Bécsben – március 1. hetében

Nyolc kép, több helyszín, még több program hétvégére. Koncertek, zene, filmvetítés, bolhapiacok, és még sok érdekesség, izgalmas esemény vár rád. Nem csak Bécsben élőknek! Jó válogatást!

Gigantikus gömbök lebegnek a Karlskirche (Károly templom) belsejében

Két hatalmas buborék, amit isten házába varázsolt egy művész. Ég és menny közt lebeg, várja, hogy meglesd! Különleges attrakció vár azokra, akik idén a Karlskirchét ejtik útjukba.

Ingyen látogatható programok Bécsben, február 3. hetében

Hét kép, több helyszín, még több program hétvégére. Koncertek, zene, filmvetítés, bolhapiacok, és még sok érdekesség, izgalmas esemény vár rád. Nem csak Bécsben élőknek! Jó válogatást!

A liliputi nasik édes meséje – egy bolt rövidke története

100 éves recept és régre nyúló történelem. Egykor bomlottak érte a nemesek. Grófok, hercegek adták egymás kezébe a kilincset, a mennyei ízek és a mesés csomagolás mindent überelt, és az ízlésüknek is megfelelt.

Ingyen látogatható programok Bécsben, február 2. hetében

Nyolc kép, több helyszín, még több program hétvégére. Koncertek, zene, filmvetítés, bolhapiacok, és még sok érdekesség, izgalmas esemény vár rád. Nem csak Bécsben élőknek! Jó válogatást!